Το ανθοπωλείο Μουστάκας ξεκίνησε το φυσικό του κατάστημα το 1985 στη Θεσσαλονίκη και το 2005 απέκτησε το ηλεκτρονικό. Ήταν από τα πρώτα ψηφιακά καταστήματα εκείνης της εποχής. Πλέον ο ενδιαφερόμενος μπορούσε να στείλει λουλούδια από την οθόνη του υπολογιστή του,από το κινητό του. Μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά προιόντα και με τρία κλίκ να στείλει λουλούδια. Η τηλεφωνική παραγγελία συνέχισε να υπάρχει, σε μεγάλο βαθμό και προστέθηκε και η  ηλεκτρονική. Ένας οδηγός για την Εμπειρία Αγορών και αποστολής λουλουδιών στον Ψηφιακό Κόσμο.

Στην εποχή του διαδικτύου,που τα πάντα έχουν αλλάξει, οι αγοραστές έχουν αλλάξει τον τρόπο που ψάχνουν και αγοράζουν προϊόντα αλλά και  υπηρεσίες. Με την εμφάνιση  των ηλεκτρονικών καταστημάτων, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.Ανάμεσα σ’ αυτά τα προιόντα είναι και τα λουλούδια που πλέον απλά μ’ ένα κλίκ στέλνεις η αγοράζεις λουλούδια.

 

moustakas-flowers eshop

Τι είναι ένα e-shop Ανθοπωλείο;

Ένα ηλεκτρονικό ανθοπωλείο (e-shop) είναι μια ιστοσελίδα ή μια εφαρμογή που προσφέρει αγορά και αποστολή λουλουδιών, συνήθως τοπικά δηλαδή στην ίδια πόλη. Παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών από ανθοδέσμες, συνθέσεις με άνθη και φυτά και διάφορα αξεσουάρ που σχετίζονται με τα λουλούδια, όπως κάρτες, βάζα, και δώρα.

Τι Κάνει ένα Ηλεκτρονικό Ανθοπωλείο (e-shop);

Προσφορές Προϊόντων: Το ηλεκτρονικό κατάστημα ανθοπωλείου παρουσιάζει μια γκάμα από διάφορα προϊοντα, λουλούδια και φυτα και σχετικά προϊόντα, που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Παροχή Πληροφοριών: Παρέχει πληροφορίες για κάθε προϊόν, τιμή,διαστάσεις και εικόνα του προιόντος.

Δυνατότητα Παραγγελίας: Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν λουλούδια και άλλα προϊόντα εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού ανθοπωλείου.

Παράδοση: Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης υπηρεσίες παράδοσης, επιτρέποντας στους πελάτες να στείλουν λουλούδια ή να αγοράσουν για τους ίδιους.

Εξυπηρέτηση Πελατών: Ένα e-shop  ανθοπωλείου παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης πελατών μέσω τηλεφώνου η email.