Αγάπη για τα λουλούδια απο το 1985

Το ανθοπωλείο Μουστάκας, καταξιωμένο μέσα από τα 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σας εγγυάται την ποιότητα και την πρωτοτυπία για το δώρο ή την εκδήλωση που επιθυμείτε να έχετε την παρουσία του λουλουδιού.. Στον παλιό, ανανεωμένο χώρο της Βασιλίσσης Όλγας 88, καθώς και στο νέο ηλεκτρονικό, συνεχίζει η δεύτερη γενιά, με νέα αισθητική, νέες ιδέες, νέες ποικιλίες λουλουδιών και φυτών και με μεγάλη όρεξη για δημιουργία καινοτόμων ανθοσυνθέσεων και μπουκέτων, με μόνο σκοπό την άψογη εξυπηρέτησή σας

Δουλεύοντας με εμάς

Τα λουλούδια δημιουργούν την ατμόσφαιρα για την ημέρα του γάμου σας.

Όταν σχεδιάζουμε  τα λουλούδια σας, υπάρχει ένα επίπεδο φροντίδας και εμπειρογνωμοσύνης που πηγαίνει στο χειρισμό κάθε λουλουδιού, γι ‘αυτό είμαστε  τόσο υπερήφανοι για αυτό που σας παραδίδουμε.

Λόγω αυτού του επιπέδου λεπτομέρειας εξυπηρετούμε έναν περιορισμένο αριθμό πελατών κάθε χρόνο. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση και μας αρέσει αυτός ο τρόπος  γιατί έτσι μπορούμε να αφοσιωθούμε 100% σε μία εκδήλωση.

Σχεδιάζουμε  μόνο 15 εκδηλώσεις  κάθε σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτό σημαίνει ότι το ημερολόγιό μας μπορεί να κλείσει γρήγορα.

Our Home Garden

Our Florists

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director