Ανθοπωλείο Θεσσαλονίκη

Απο το 1985

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το ανθοπωλείο Μουστάκας, καταξιωμένο μέσα από τα 39 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σας εγγυάται την ποιότητα και την πρωτοτυπία για το δώρο ή την εκδήλωση που επιθυμείτε να έχετε την παρουσία του λουλουδιού.. Στον παλιό, ανανεωμένο χώρο της Βασιλίσσης Όλγας 88, καθώς και στο νέο ηλεκτρονικό, συνεχίζει η  δεύτερη γενιά, με νέα αισθητική, νέες ιδέες, νέες ποικιλίες λουλουδιών και φυτών και με μεγάλη όρεξη για δημιουργία καινοτόμων ανθοσυνθέσεων και μπουκέτων, με μόνο σκοπό την άψογη εξυπηρέτησή σας.Καλώς ήρθατε

Ανθοπωλειο θεσσαλονικη μουστακας εξωτερικο
Χρυσάνθη

Χρυσάνθη

Ιδιοκτήτρια

Η Χρυσάνθη, εικαστικός (Collage), με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο ενεργητικό της, μπήκε στον κόσμο του λουλουδιού το 2000. Με ιδιαίτερο χάρισμα αυτό της αισθητικής, δεν άργησε να εμπνευστεί από το αντικείμενο του λουλουδιού. Παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια σεμινάρια και επιδείξεις ανθοδετικής, απέκτησε  την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία που χρειάζεται κάποιος στο χώρο αυτό, έτσι ώστε να ξεχωρίζει σήμερα για τις κλασικές και πρωτότυπες ανθοκατασκευές, τα ιδιαίτερα μπουκέτα , το στολισμό του γάμου και κάθε άλλης εκδήλωσης και ν’ απολαμβάνει σήμερα τα θετικά σχόλια και τα εύσημα των πελατών του ανθοπωλείου και όχι μόνο. Η Χρυσάνθη είναι επιπλέον η υπεύθυνη για τη διακόσμηση της βιτρίνας του ανθοπωλείου, η οποία κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις του κόσμου

Απόστολος

Απόστολος

Ιδιοκτήτης

Ο Απόστολος βρίσκεται στο χώρο του ανθοπωλείου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το πρωτοάνοιξε ο πατέρας του Χρήστος. Όντας απόφοιτος του  Τ.Ε.Λ Ανθοκομίας-Γεωπονίας και έχοντας παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων ανθοδετικής, διακρίνεται σήμερα για την πλούσια εμπειρία του στην ανθοδετική, στον καλλωπισμό-διαμόρφωση κήπων και μπαλκονιών καθώς και στη φυτοπροστασία και στις ασθένειες των φυτών. Στο ανθοπωλείο θα βρείτε μία πλούσια γκάμα από ξύλινες ζαρντινιέρες και γλάστρες με decoupage, όλα σχεδιασμένα επιμελώς δια χειρός του

Μαζί οι δυο τους, με μεγάλη αγάπη και μεράκι για την δουλειά τους, είναι η ομάδα που θα εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσει να  κάνετε το δώρο σας ,ή την εκδήλωση σας να ξεχωρίζει

H εκτενής εμπειρία μας (1985-2023) στον χώρο της ανθοδετικής και του λουλουδιού,με μεγάλο αριθμό διακοσμήσεων γάμων και εκδηλώσεων οπου υπάρχει αναγκαία η παρουσία του λουλουδιού ,καταλήξαμε σε τρία βασικά κλειδιά που θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για τον στολισμό μιας εκδήλωσης με λουλούδια:

Γνωρίζοντας πόσα πρέπει να ξοδέψετε είναι το κλειδί για την επιλογή των λουλουδιών σας - και θα σας αποζημιώσει επίσης όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην είστε σε θέση να διακοσμήσετε την εκδήλωσή σας με αυτές τις ατελείωτες παιώνιες που φανταστήκατε αρχικά.
Μην ανατρέπετε αν ο ανθοδέτης σας θέλει να γνωρίζει πόσα θέλετε να ξοδέψετε για τα λουλούδια σας.Ο λόγος που λέτε στον ανθοδέτη τον προϋπολογισμό σας είναι ότι μπορεί  να κρίνει καλύτερα σε ποιά λουλούδια θα πρέπει να εστιάσετε, πώς μπορεί  να επαναχρησιμοποιήσει  την διακόσμηση (στο κέντρο δεξίωσης,σε ένα κτήμα) και τι δεν χρειάζεστε πραγματικά . Με αυτές τις πληροφορίες, μπορεί στη συνέχεια να προωθήσει την πρότασή του σωστά και όχι να σας αποθαρύνει!

Το καταλαβαίνουμε, το Pinterest και το Instagram είναι γεμάτα εικόνες από όμορφα λουλούδια στις πιο ζωντανές αποχρώσεις. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι πολλές από αυτές τις εικόνες έχουν φιλτραριστεί και έχουν επεξεργαστεί με το Photoshop , έτσι ώστε να μην βλέπετε πραγματικά μια ακριβή αναπαράσταση των χρωμάτων που εμπλέκονται. Οι περισσότερο αρεστές εικόνες τείνουν επίσης να διαθέτουν τα πιο ακριβά άνθη, όπως τα παιώνια, ντάλια και τα τριαντάφυλλα κήπων (Garden roses David Austin).Αυτά είναι λουλούδια πολυτελείας και είδικής καλλιέργειας και το κόστος τους δέν είναι ίδιο με λουλούδια εποχής η συνήθεις ποικιλίες λουλουδιών,αλλα μεγαλύτερο.

Δεν θα περίμενατε κάποιος διακοσμητής να σας χρεώσει μόνο για το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για μία βαφή και η ίδια αρχή ισχύει και για τον ανθοδέτη σας - θα πρέπει να υπολογίζεται το κόστος των υλικών καθώς και το χρόνο και την εργασία τους. Παρόλο που μπορεί να νομίζετε ότι είναι μια απλή περίπτωση να παραγγείλετε μερικά λουλούδια, να τα συνδέσετε μαζί και μια όμορφη ανθοδέσμη εμφανίζεται, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Σκεφτείτε τις ώρες εργασίας που πηγαίνουν σε ένα μόνο γάμο - από την αρχική διαβούλευση, μηνύματα αλληλογραφίας, εισαγωγικά, σχέδια, αποθήκευση και παράδοση, όλα υπολογίζονται.
Επίσης: Εκτός εάν η τιμή φαίνεται να είναι υπερβολικά υψηλή έως παράλογη , μην υποθέσετε ότι είστε εξαπατημένοι - πολλά περισσότερα χρήματα πηγαίνουν στα λουλούδια του γάμου σας από ό, τι νομίζετε.Και ένα μικρό μέρος των χρημάτων είναι για τον τον χρόνο που αφιερώσε ο ανθοδέτης σας,η εργασία γενικότερα

Νύφη με καλοκαιρινο μπουκέτο λουλουδιών

Δουλεύοντας μαζί μας

Τα λουλούδια δημιουργούν την ατμόσφαιρα για την ημέρα του γάμου σας.

Όταν σχεδιάζουμε τα λουλούδια σας, υπάρχει ένα επίπεδο φροντίδας και εμπειρογνωμοσύνης που πηγαίνει στο χειρισμό κάθε λουλουδιού, γι ‘αυτό είμαστε τόσο υπερήφανοι για αυτό που σας παραδίδουμε.

Λόγω αυτού του επιπέδου λεπτομέρειας εξυπηρετούμε έναν περιορισμένο αριθμό πελατών κάθε χρόνο. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση και μας αρέσει αυτός ο τρόπος γιατί έτσι μπορούμε να αφοσιωθούμε 100% σε μία εκδήλωση.

Σχεδιάζουμε μόνο 15 εκδηλώσεις κάθε σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτό σημαίνει ότι το ημερολόγιό μας μπορεί να κλείσει γρήγορα.

Αναλαμβάνουμε μόνο ότι έχει να κάνει σε σχέση με το λουλούδι.Δέν είναι πλήρης υπηρεσία Wedding planning.Εάν υπάρχει κάποιος planner, θα συνεργαστούμε μαζί του,θα μοιραστούμε τις ιδέες μας, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι γάμοι είναι το κύριο σημείο εστίασής μας ώστε να συμβαδίζουμε  με τις τάσεις καθώς και τις παραδόσεις, αλλά το διασκεδαστικό μέρος είναι να βρούμε  τρόπους για να βοηθήσουμε να συγχωνεύσετε τα δύο για να δημιουργήσουμε  την τέλεια γαμήλια διακόσμηση

Θεωρούμε  τιμή μας  να παίξουμε σημαντικό  ρόλο στην ημέρα του γάμου σας.

 

“Amazing job! Professional, trustworthy with minmum stress for the bride! Many thanks”

Anastasia

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο απο μία ανθοσύνθεση στο παράθυρό σου και να σου φτιάχνει την διάθεση.Απο το ανθοπώλείο Μουστάκας.Καλημέρα

Νινα Ε

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα παιδιά!!Δουλειά με φαντασία κ όραμα!!! Το συστηνω ανεπιφύλακτα!!! Εύχομαι καλές δουλειές κ πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς!!!

Ολυμπία Ι

Μπράβο παιδιά!!! Εξαιρετική δουλειά, με μεράκι και φαντασία! Κάθε μέρα και καλύτεροι!!! Σίσσυ και Τόλη συγχαρητήρια!!! Ανεπιφύλακτα δηλώνω φαν!!!!!!

Σαββατούλα Ι