Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.moustakas-flowers.gr .Η εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Βασ.Ολγας 88). Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του & τα προϊόντα του προς όλους τους πελάτες τους επισκεπτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.moustakas-flowers.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των παρόντων όρων.

Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει.

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Στο moustakas-flowers.gr κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Στo moustakas-flowers.gr δεν ασκούμε κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του site, περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών.

Το moustakas-flowers.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:

1. δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.

2. δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το site του www.moustakas-flowers.gr και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων,

3. δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας,

4. θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.

5. Σε κάθε προϊόν που ψωνίζεται από το site μας έχουμε το νόμιμο δικαίωμα ποσοστού κέρδους το οποίο εμείς καθορίζουμε, αυτό αφορά και προϊόντα που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό .

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@moustakas-flowers.gr ή από τη φόρμα επικοινωνίας

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείρηση διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους σε τρίτους όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία του Ελληνικού κράτους.

Online αγορές

Στην περίπτωση online αγορών, επιβεβαιώνοντας το δελτίο παραγγελίας σας, δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων. Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από τον πελάτη.Οι online παραγγελίες ελέγχονται απο τις 09:00 εώς και τις 21:00 καθημερινά.Εάν η παραγγελία ληφθεί μετά απο τις 21:00, θα ενημερωθεί και θα απαντηθεί την επόμενη μέρα στις 09:00.Οι παραγγελίες παραδίδονται μέχρι τις 19:30.Μετά το πέρας της ώρας η παράδωση της παραγγελίας μεταφέρεται για την επόμενη μέρα.

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφώνου, εντός 1 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προιόν. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Τρόποι Πληρωμής

1)Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, απο τον ιστότοπο www.moustakas-flowers.gr, με ανακατεύθυνση στην τράπεζα Eurobank (VPOS).Δέν έχει σημασία απο ποιά τράπεζα έχει εκδοθεί η χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.Το module της Eurobank ελέγχει την γνησιότητα της κάρτας και δέν υπάρχουν επι πρόσθετες χρεώσεις

2)Μέσω Paypal

3) Κατάθεση στη Τράπεζα
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο info@moustakas-flowers.gr. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ GR1101102530000025336957789/ SWIFT ETHNGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR7101722300005230038527227/ SWIFT PIRBGRAA
EUROBANK IBAN GR2602601380000940100823774/ SWIFT ERBKGRAA

4) Με πιστωτική κάρτα (τηλεφωνική παραγγελία)
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική και  πιστωτική κάρτα, δεχόμαστε Visa , Mastercard Maestro (POS Εθνικής τράπεζας)

5) Με αντικαταβολή
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να πληρώσετε το μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

Πολιτική Επιστροφής

Στο καταστήμα μας www.moustakas-flowers.gr θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές σας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων.

Πολιτική Ακυρώσεων και Επιστροφών Παραγγελιών

Εγγύηση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η υπογραφή του παραλήπτη στη φόρμα παραγγελίας. Όταν δεν δύναται να υπογράψει ο ίδιος ο παραλήπτης μπορεί να υπογράψει ένα τρίτο πρόσωπο.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης αρνείται για οποιονδήποτε λόγο να υπογράψει, ο αποστολέας δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την παράδοση και να αρνηθεί οποιανδήποτε χρέωση.

Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι και μια μέρα πριν την παράδοση της παραγγελίας και γίνεται επιστροφή όλου του ποσού. Στις ακυρώσεις που γίνονται αυθημερόν, το ποσό δεν επιστρέφεται αλλά σε περίπτωση που ο αποστολέας δεν επιθυμεί την αποστολή τους, δεν θα σταλθούν. Αυτό συμβαίνει διότι γίνεται η προετοιμασία της παραγγελίας που περιλαμβάνει μη αναστρέψιμη τροποποίηση των λουλουδιών.

Παράπονα σχετικά με την ποιότητα των λουλουδιών γίνονται δεκτά αυθημερόν και μόνο από τον αποστολέα. Σε αυτήν την περίπτωση αντιπροσωπός μας ελέγχει αν υπάρχει όντως πρόβλημα, και αν υπάρχει πρόβλημα, αντικαθιστάται το προϊόν.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 1 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
3. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την επιχείρησή μας.
4. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακύρωση Παραγγελίας

Παρέχεται η επιλογή ακύρωσης ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα αυτή δεν έχει ακόμα εκτελεστεί (δεν έχει εκδοθεί από Ανθοπωλείο Μουστάκας ανάλογο παραστατικό αποστολής). Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει στο παραπάνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2310 859-171 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@moustakas-flowers.gr

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί και είναι στη διαδικασία αποστολής στο χώρο που δηλώσατε κατά την παραγγελία, τότε η παραγγελία δέν μπορεί να ακυρωθεί.

Απόρρητο

Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει πουθενά ευαίσθητα στοιχεία καρτών πληρωμών (αριθμός κάρτας,ημερομηνία λήξης ,CVV2 στα συστήματά της.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου ,e-mail διεύθυνση , διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη.Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα και χωρίς αυτά η παραγγελία δέν εκτελείται

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.moustakas-flowers.gr διέπονται από το Ελληνικό και Διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.