Χριστουγεννιάτικες ανθοσυνθέσεις

Αυτή η περίοδος των Χριστουγέννων έφτασε και πολύς κόσμος έχει ήδη ετοιμάσει τα σπίτια του για τις γιορτές. Στο ανθοπωλείο μας  διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικες συνθέσεις λουλουδιών που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

Αλεξανδρινό (Poinsetia)

Στο ανθοπωλείο ας μπορείτε να περιμένετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από Αλεξανδρινά (Poinsettias).Το Αλεξανδρινό έρχεται σε κάτι περισσότερο από κόκκινο και το μεταφέρουμε και σε λευκό. Μπορείτε να βρείτε το προιόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το φυτό εποχής είναι διαθέσιμο μόνο από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου. Αν ψάχνετε για κάτι ακόμα πιο εορταστικό,επισκεφτείτε την κατηγορία Χριστούγεννα

Christmas plate

Αυτή η υπέροχη σύνθεση φωνάζει την περίοδο των Χριστουγέννων.Περιλαμβάνει  ορχιδέες, μίνι μήλα, χριστουγεννιάτικα  φυλλώματα και ασημένια στολίδια. Ιδανικό  κεντρικό κομμάτι για να ολοκληρώσετε το θέμα των διακοπών της τραπεζαρίας σας. Εδώ στο Ανθοπωλείο Μουστάκας  έχουμε μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη στο κομμάτι των Χριστουγέννων.

Festive

Τίποτα δεν ολοκληρώνει μια τραπεζαρία σαν ένα κεντρικό κομμάτι και φέτος γιατί να μην την κάνετε μέρος της διακόσμησης των διακοπών σας. Αυτό h υπέροχη χριστουγεννιάτικη σύνθεση  είναι διακοσμημένη με διάφορα εορταστικά λουλούδια και φυλλώματα. Και έρχεται με ένα κόκκινο κερί  στο κέντρο για να φτιάξουν τη διάθεση των γιορτών. Μπορείτε να βρείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις λουλουδιών μας στον ιστότοπο και να τις παραλάβετε απευθείας στην πόρτα σας.

Χρησιμοποιούμε λουλούδια που είναι διαθέσιμα κατά την αγορά . Αυτό μας επιτρέπει να βεβαιωθούμε ότι τα λουλούδια είναι φρέσκα και δείχνουν τα καλύτερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να παραγγείλουμε ένα συγκεκριμένο λουλούδι. Σε αυτήν την περίπτωση, επιτρέψτε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Η ηλεκτρονική παραγγελία λουλουδιών είναι εύκολη, απλά κάντε κλικ στην κατηγορία  που σας αρέσει και παραγγείλετε.

Καλές γιορτές με υγεία καλοσύνη και σοφία

Blog